Podatki, ki jih posreduje kupec drubi so predmet uporabe in varovanja skladno z veljavno zakonodajo.

Druba se zavezuje, da bo ravnala z osebnimi podatki skrbno in izklju?no za namene komuniciranja s kupcem in izvedbe naro?ila, pri ?emer osebni podatki v nobenem primeru ne bodo posredovani tretjim brez predhodnega soglasja Kupca. Ne glede na navedeno se kupec izrecno strinja, da lahko druba posreduje njegove osebne podatke tretjim subjektom za namene izvedbe naro?ila in sicer ne glede na to, ali imajo takni subjekti sede v Republiki Sloveniji ali kjerkoli v tujini.

S prostovoljnim posredovanjem svojih osebnih podatkov, kupec izrecno soglaa, da druba skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov vzpostavi, vodi, vzdruje in upravlja z naslednjimi osebnimi podatki:
- ime in priimek
- naslov
- e-mail
- telefon

Kupec izrecno soglaa, da ga druba kontaktira preko elektronskih komunikacijskih sredstev razen v primeru, ko kupec slednjemu izrecno pisno nasprotuje.

 

Spletna stran za svoje delovanje uporablja pikotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaih pikotkov, se strinjate z naimi pravili uporabe pikotkov. Da bi izvedeli več o piškotkih in kako jih zbrisati, si poglejte Pravila rabe piškotkov.

Sprejemam piškotke s te strani.

EU Cookie Directive Module Information